Selecteer uw taal

Home
Welkom bij Stichting AQTO

Stichting AQTO is op 28 april 2015 op initiatief van vereniging Holland Quaestor opgericht.

AQTO heeft als doel:

  • Verhoging van professionaliteit in de trustsector en bij de trustkantoren
  • Objectieve borging van kwaliteit
  • Vergroten geloofwaardigheid van de sector bij belanghebbenden
  • Bewustwording structurele verandering van de sector

Het CTC-Keurmerk (Certified Trustworthy Company) is een belangrijk instrument bij het bereiken van deze doelstellingen en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van een geïnternaliseerde integere cultuur bij de leden van Holland Quaestor.

CTC-Keurmerk
istock-000015855393xlarge.480x0

De CTC-Keurmerk Criteria zijn vastgelegd in het keurmerkdocument. Uitgangspunt is het Huis van het Keurmerk dat is uitgewerkt aan de hand van de kernwaarden en de gedragscode van Holland Quaestor.

Meer lezen
Ontwikkeling
istock-000002036829small-1-.480x0

Stichting AQTO is opgericht voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van een geïnternaliseerde integere cultuur bij trustkantoren die lid zijn van Holland Quaestor. Het ontwikkelde CTC-Keurmerk is hiervoor een belangrijk instrument. De komende periode staat in het teken van het doorontwikkelen van het keurmerk en het beheer van het register.

Meer lezen
Laatste nieuws
Logo AQTO website
Nieuw bestuurslid AQTO
01 september 2017

Mr. Marjan van der List, advocaat te Amsterdam, is benoemd tot bestuurslid van AQTO. Zij is advocaat en mediator en was al betrokken bij AQTO door haar werkzaamheden voor de Commissie van Advies. Zij heeft ervaring met de trustsector en was lid van de algemene raad van de Nederlandse Orde van advocaten.

Lees meer
Visitatie 2
Start tweede visitatieronde CTC-Keurmerk
01 augustus 2017

De tweede visitatieronde voor het CTC-Keurmerk is gestart. De visitaties vinden plaats aan de hand van de CTC-Keurmerk Criteria versie 2.0 (het keurmerkdocument), welke vastgesteld zijn op de ALV van Holland Quaestor op 30 juni 2016.

Lees meer
istock_000005896402small
Q&A m.b.t. RIB-Audit
29 november 2016

Stichting AQTO heeft het initiatief genomen om een Q&A te ontwikkelen m.b.t. vragen en antwoorden over de RIB-Audit. De Q&A staat gepubliceerd op de website van Stichting AQTO. Klik hier om de Q&A te openen.
De Q&A wordt bijgewerkt indien andere vragen ons bereiken m.b.t. de RIB-Audit.

Lees meer
Footer NL